Дизайн на рекламни банери

 

В динамичния свят, в който живеем, все повече фирми и личности използват своята интернет визитка наречена уеб сайт.  Вие бихте желали да популяризирате своя сайт?! Направете това с БАНЕР РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ. Негово величество рекламният банер все още е най-разпространеният формат в Мрежата, като печели доверието на над 90% от рекламодателите у нас.

Аз Ви предлагам изработването на три вида стилени рекламени банери:

    Статични

 Статичния банер е като рекламното каре в пресата- неподвижен и малко скучен. Използва се все по-рядко и се характеризира с по-ниска ефективност. Най-често срещаните формати са *.JPG   и  *.GIF.

Стандартни динамични (Флаш банери)

Стандартните динамични (анимирани) банери заемат една голяма част от Интернет пространството. Те придават по-голяма свобода на дизайнера, позволяват по-голямо послание за рекламодателя и привличат повече окото на потребителя. Всичко, което се движи, мига и святка привлича погледа дори и за части от секундата. В това се и изразява тяхната по-голяма ефективност. 

Пример:
http://nikitovdesign.com/банер-дизайн/банери-портфолио

Интерактивни динамични (Флаш банери)

Интерактивните динамични (флаш анимирани банери)  са така наречените банери от "Ново поколение". Характерни особености за тях са:
  • Дават далеч по-голями възможности за визуални ефекти;
  • Интерактивност- могат да следват движенията на мишката и да реагират по зададен от потребителя начин. Тези банери могат да садържат повече от една препратки (към няколко индексирани страници), както и да събират данни от потребителя под формата на анкета, коментар или игра;
  • Флаш техноогията позволява създаването на банер с саунд ефекти и видео изображения;
  • Използваните векторни графики на изображенията допринася до сравнително малкия фаилов размер на рекламния банер.
Пример :
http://nikitovdesign.com/банер-дизайн/банери-портфолио/item/19-банери-за-теми-в-стартбг (Виж най-горния банер)

Необходими материали: Запазени лого знаци (за предпочитане векторни изображения); шрифтове, цветове, изображения (снимков материал), copyright

Ето още теми относно:
   * Банер терминология;
 За контакти:
тел.: 088/8851910
Даниел  Никитов




{START_COUNTER}