Изработка на флаш банери, флаш банер изработване и анимация - 3D Web Design $100 - $10000
Дек
28

Изработка на флаш банери, флаш банер изработване и анимация

(23 гласа, оценка 4.65 от 5)


флаш анимации и банери изработка на флаш

Разполагаме с флаш слайдшоу-та работещи с всякакъв размер по всяко желание и с готови флаш XML банери с размери: 728х90, 620х150, 468х70, 450х70, 150х500 и 200х220 пиксела.

Изработване на Flash банери с XML

Изработваме флаш банери работещи с Xml листи на принципа на слайдшоу. Те четат от XML файл списък с картинки и по този начин се постига една огромна гъвкавост на банера - изработваме ви банер, а вие може да го ползвате произволен брой пъти като му сменяте само картинките. Съотношението цена - ползваемост за банера в този случай е огромно. Вие можете да го ползвате за най-различни сайтове многократно.

Например можете да го ползвате с картинки за автомобили в автомобилен сайт, да смените картинките с продукти от онлайн магазин и да го ползвате за банер и там. Единственото изискване в случая би било картинките да са с един и същи размер.

Ние НЕ изработваме флаш банери по поръчка! Предлагаме само готови такива - само видовете описани на тази страница.

Нашите XML банери са интерактивни и в повечето случаи са с няколко таб-а. При клик на някой от табовете или когато мишката е отгоре се задейства линк или друг таб. Банера може да се ползва на всеки динамичен сайт или статичен сайт.

Примери които дават добра представа какво е интерактивен XML флаш банер. Картинките за слайдовете на всеки от тези банери се сменяват, просто ги качвате в една папка. В един текстов файл пък задавате кой урл адрес да се отвори при кликане на всяка картинка по отделно и дали всеки от линковете да се отвори в нов прозорец или в същия.

Някои видове интерактивен флаш XML банер

Демо за автоматично обновяващ се флаш банер, работещ през Rss емисия на сайт за новини

Разполагаме и с разработен флаш банер който извежда на сайта информацията от Rss емисия и се обновява автоматично по ефектен начин. Необходимо е сайта да поддържа PHP за да работи банера.

Демо на автоматичен Флаш банер извеждащ новините през RSS емисия, рсс фийд Flash Banner. Банера се обновява автоматично на определен период от време през Rss емисията на сайта от който взима новините. Емисията може да бъде с или без картинки. В случая банера чете новините от тази рсс емисия, банера извежда това което има в този rss фийд: Rss Видео Фото и Картинки

Интерактивен флаш банер който показва това което има в някаква rss емисия: флаш банер работещ през rss емисия.

Цени за изработка на Flash банер и анимация, цена за флаш

  • Стандартен Flash банер изработваме на цена от 20 до 50 лева в зависимост от сложността му аки вие ни предоставите картинките за него
  • XML банер изработваме на цена от 40 до 80 лева в зависимост от сложността му и от това дали ще ни предоставите картинките за табовете на банера.
  • При някои видове XML банери и при по-сериозна графична работа цената на изработката може да достигне и до около 100 лева.
  • Флаш навигации, менюта и header изработваме на цени над 30 лева
  • Цени за Flash интро - от 100 лева нагоре
  • Flash банер за новини извеждащ произволна избрана от вас Rss емисия от уеб сайт - цена от 50 до 100 лева в зависимост от извършената персонализация на външния вид на банерът.

Изработка на Флаш банери - други видове

Можем да изработим всякакъв стандартен банер подобен на тези видове. В галерията ни са налични над 70 вида примерни вида банери които са достъпни за сваляне (Download).

Демо флаш галерия, Примерни Флаш банери в галерията Забележка: Тъй като и галерията и банерите са Flash и се изобразява флаш анимация вътре във флаша, са възможни конфликти в някои редки случаи. Ако не виждате някой от банерите коректно, ползвайте Right Click с мишката и кликнете на: "Отвори в нов прозорец" за да го видите по стандартния начин, както би се отворил във вашия сайт.

Всеки банер от галерията може да бъде с каквито и да е картинки и текстове по тях. Възможни са огромен брой ефекти и преминавания.

Демо за флаш навигационна лента:

Още Flash Baneri и флаш анимация

Тук можете да видите и Портфолиото на флаш дизайнера, който работеше с нас преди като HTML галерия с избор на Javascript ефекти.

  • Femi Style - колекции 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 (някои от годините има по повече от една флаш презентация и колекция)
  • City Fashion - колекции 2003, 2004, 2005, 2006 - презентации + сайтове
  • ETE - екстериорни врати и авточасти '2007
  • Балет Дива и City Fashion
  • Кехлибар - производство на олио и експлер


Следваща Примерна флаш интро анимация и изработка
Автор: 3D Web Design.
Адрес: ул. Панайот Волов 25, 1527, София, България
. Телефон: +359898615736

Публикуван в Уеб дизайн услуги - Флаш анимация